POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá - popis produktu

Šortky na horský bicykel, navrhnutý pre enduro a trailové jazdy. Vyrobené z veľmi ľahkej vystuženej strečovej textílie, ktorá bola vopred tvarovaná tak, aby bola kompatibilná s chráničmi kolien. Poskytujú vynikajúcu rovnováhu medzi ochranou a výkonom, najmä v horúcich dňoch. Šortky boli navrhnuté tak, aby optimalizovali pohodlie pri šliapaní, a sú vybavené ľahkým nylonovým strečovým materiálom, ktorý efektívne odvádza vlhkosť a rýchlo schne. Šortky majú vynikajúcu vodoodpudivosť, množstvo vreciek, elastické nastavenie pásu a strih prispôsobený jazdcovi pre bezproblémovú integráciu s chráničmi kolien.   BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: nepremokavé, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2 bočné vrecká, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Polyamid, Elastan, POHLAVIE: dámske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XS, farebný variant je šedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu L, M, S, XS, farebné prevedenie je šedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XS, farebný variant je šedá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Bicykle, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťL, M, S, XS
Farbašedá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ESSENTIAL ENDURO W - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?