POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna - popis produktu

Šortky Guardian Air sú vyvinuté pre absolútnu voľnosť pohybu na trailoch, sú ľahké a prúdivé a zabezpečujú vám ochranu v pohodlí, takže sa môžete sústrediť na hľadanie svojho flow. Klín bez švov zlepšuje pohodlie v sedle, zatiaľ čo elastický pás zaručuje, že šortky vždy pohodlne a bezpečne sedia bez vplyvu na vašu voľnosť pohybu. Šortky udržia vás aj vaše veci v bezpečí počas každej jazdy, sú strihané tak, aby perfektne sedeli, s kolennými chráničmi a vybavené vreckami na zips, takže drobné potreby na jazdu sú vždy na dosah. Ľahký materiál so zmesou Cordura® pre väčšiu odolnosť. Vetruodolný materiál s úpravou DWR na ochranu proti vode. TECHNOLÓGIA: DWR, BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: vetruodolné, vodeodolné, ľahké, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2 bočné vrecká, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Cordura®, POHLAVIE: pánske

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice krátke bez trakov - GUARDIAN AIR - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?