LANVIN Rumeur 2 Rose EdP

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANVIN Rumeur 2 Rose EdP:Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, s ktorou zaujmete pri každej príležitosti? LANVIN Rumeur 2 Rose EdP je vôňa vhodná pre ženy. Základom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, ku ktorej patria tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Zásadná je pre parfumovanú vodu tiež vedľajšia vôňa ovocia, pre ktorú je typická sladká aróma rôznych plodov, ako sú marhule, jablká alebo čierne ríbezle. Táto parfumovaná voda príde vhod obzvlášť v letnom období. LANVIN Rumeur 2 Rose EdP je originálne z Francúzska. Významné vlastnosti parfumovanej vody LANVIN Rumeur 2 Rose EdP Parfumovaná voda s osobitou vôňou pre ženy Hlavnú vôňu tvorí kvetinová Vedľajšia vôňa LANVIN Rumeur 2 Rose EdP: ovocná Originálne je táto parfumovaná voda z Francúzska Informácie o značke LANVIN Parfumy Lanvin sa zrodili vďaka Parížanke Jeanne-Marii Lanvin a vďaka tomu sú opatrené francúzskou eleganciou. Dámske aj pánske vône Lanvin začali vznikať už v roku 1924. Ženám sa budú páčiť pre svoju nežnosť, mužom zase pre svoju silu. Už pri prvom privoňaní vás nadchne luxus, nadčasovosť a sviežosť, ktorými táto značka srší.

Produkt LANVIN Rumeur 2 Rose EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Lanvin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANVIN Rumeur 2 Rose EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - parametre produktu

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - história ceny a dostupnosti

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANVIN Rumeur 2 Rose EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?