LANVIN Modern Princess EdP

LANVIN Modern Princess EdP

LANVIN Modern Princess EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANVIN Modern Princess EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANVIN Modern Princess EdP:Hľadáte parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? LANVIN Modern Princess EdP disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, ku ktorej patria tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na letné a bežné dni. LANVIN Modern Princess EdP je pôvodom z Francúzska. Najdôležitejšie prednosti parfumovanej vody LANVIN Modern Princess EdP Parfumovaná voda prispôsobená ženám Hlavnú vôňu tvorí kvetinová Pôvod vo Francúzsku Informácie o značke LANVIN Parfumy Lanvin vybudovala Parížanka Jeanne-Marie Lanvin a vďaka tomu zabezpečujú dotyk francúzskej elegancie. Dámske aj pánske vône Lanvin vznikajú od roku 1924. Ženám dodajú potrebnú nežnosť a mužom skutočnú silu. Zamilujete si ich už pri prvom privoňaní vďaka nadčasovosti, luxusu a sviežosti, ktoré sú pre túto značku príznačné.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Lanvin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt LANVIN Modern Princess EdP patrí do skupiny produktov Parfumové vody od značky Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumová voda EDP, patrí značke Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANVIN Modern Princess EdP - parametre produktu

LANVIN Modern Princess EdP - história ceny a dostupnosti

LANVIN Modern Princess EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANVIN Modern Princess EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?