LANVIN Eclat D'Arpege EdP

LANVIN Eclat D'Arpege EdP

LANVIN Eclat D'Arpege EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANVIN Eclat D'Arpege EdP:Vôňa Lanvin Eclat DArpege EdP vyjadruje prostredníctvom jemných tónov cédru a orgovánu lásku a vášeň. V základe dominuje tiež vône sladkého pižma.Eclat DArpege je vôňou ženskosti. Ženskosť je vyjadrením lásky a vášne. Ženskosť je podpisom značky Lanvin. Éclat je ako melódia. Svieža, čistá a plná radosti. Jej svieže vibrácie tancujú, prebúdzajú emócie otvárajúce kúzelnú bránu do sveta šťastia, ak samo šťastie nie je kľúčom k ich vyvolaniu. Od prvého stretnutia pretrváva dojem ďalej, je delikátna a radostná. Od prvého nadýchnutia vyvoláva Eclat DArpege dojem plný jemnej žiary a radostí, ktorý pretrváva. Spája v sebe sviežosť orgovánu a výrazný tón lístkov sicílskeho citrónu. V priebehu okamihu podliehate emóciám. LANVIN poháňa mýtus Eclat DArpege do večnosti, dodáva mu nový vzhľad bezo zmien a zrady na slávnom guľovitom flakóne.Lanvin Eclat DArpege je parfum plný ženskosti.Hlava: lístky sicílskeho citrónu, orgovánZáklad: biely céder z Libanonu, sladké pižmo, vzácna ambraSrdce: vistéria, lístky zeleného čaju, kvety broskyne, červená pivónia, čínsky osmanthusObsah: 100 ml

Produkt LANVIN Eclat D'Arpege EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Lanvin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANVIN Eclat D'Arpege EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - parametre produktu

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - história ceny a dostupnosti

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANVIN Eclat D'Arpege EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?