LANVIN Jeanne Lanvin EdP

LANVIN Jeanne Lanvin EdP

LANVIN Jeanne Lanvin EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - popis produktu

Parfumovaná voda LANVIN Jeanne Lanvin EdP:Jeanne Lanvin - meno tejto ženy je legendou! Dojemný a očarujúce príbeh zo sveta módy sa teraz opäť navracia k životu vďaka návrhári Alberte Elbaz a prostredníctvom novej vône, ktorý symbolizuje nezabudnuteľné stretnutie samotnej zakladateľky módneho domu Lanvin a jej nejtalentovanějšího umeleckého riaditeľa. Kvintesencia modernej ženskosti má podobu živej, zmyselne kvetinovej harmónie preniknuté rozkošnícky hravou nótou šťavnatého ovocia, kde sa lahodná zmes ostružín, malín a hrušiek vynára z pižmového základu.Hlava: sladké černice, citróny, hruškový nektárZáklad: pižmo, ambra, santalové drevoSrdce: maliny, jemný kvetinový buket frézií, sladké pivonkyObsah 100 ml

Produkt LANVIN Jeanne Lanvin EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumované vody, patrí pod značku Lanvin, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt LANVIN Jeanne Lanvin EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Lanvin, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - parametre produktu

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - história ceny a dostupnosti

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - ďalšie zaujímavé produkty

LANVIN Jeanne Lanvin EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?