Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 78,28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks - popis produktu

inteligentný dizajn Plného holiaceho výkonu Series 3 ProSkin je dosiahnuté vďaka tenkej a presné hlavicu, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos. Pokročilé holenie 3 špecializované strihacie diely spolupracujú na hladkom a jemnom oholenie. Patentovaná technológia Braun SensoFoil ™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím. Technológia Micro Comb Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinou fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie. citlivosť pokožky Ostrie Braun citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Pre jemné oholenie a pocit hladkej pokožky. zabudovaná presnosť Extra veľký strihač na zadnej strane je ideálny pre tvarovanie bokombrád alebo zastrihávanie dlhších fúzov pred holením. Holte sa nasucho alebo za mokra Holiaci stroje Series 3 ProSkin možné použiť s vodou, penou alebo gélom a dosiahnuť tak ešte vyššiu kĺzavosti a pocitu hladkej pokožky. Okrem toho sa môžete holiť aj v sprche. 100% vodeodolný Všetky holiace strojčeky Braun sú vode odolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické. vynikajúci batérie Výkonná NiMH batérie sa plne dobije za 1 hodinu, strojček možno potom používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle päťminútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní, keď je váš holiaci strojček potrebné dobiť. Je akumulátorový, a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana užívateľa. popis produktu Typ holiaceho strojčeka: planžetový Zdroj energie: akumulátorový (Ni-Mh) Prevedenie planžety / frézky: trojitý holiaci systém Použitie a údržba: voděodolný Doba prevádzky (min): 45 Doba nabíjania (hod.): 1 Typ planžety / frézky: SensoFoi Zastrihovanie: ÁNO Čistiaca jednotka: NIE LED kontrolky: ÁNO Prevedenie výrobku: čierna farba, modrá farba

Braun Series 3 3045s Wet & Dry, 1 ks, Elektrické holiace strojčeky pre mužov, Elektrický holiaci strojček Braun Series 3 3045s Wet & Dry vám zaistí dokonale hladkú tvár. Vlastnosti: precízne holí pomáha udržiavať tvar fúzov či kotliet jednoduchá údržba prístroj je umývateľný prístroj je určený na suché aj mokré oholenie akumulátorová prevádzka možno používať s káblom aj bez USB nabíjanie Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu.

BRAUN holiaci strojček series 3 3045sWD Charakteristika BRAUN holiaci strojček series 3 3045sWD: Holiaci strojček trojitý holiaci systém s hrebeňom Micro Comb planžeta SensoFoil výsuvný zastrihávač dlhých fúzov AKU prevádzka vodotesný použitie s penou/gelom cestovné púzdro

Planžetový holiaci strojček series 3 pro skin s trojitým holiacim systémom kombinuje dve extra jemnej planžety a stredový zastrihávač. Vďaka tejto inovačnej technológii si strojček hravo poradí aj s odolným trojdňovom strniskom, bez predchádzajúceho zastrihnutia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu a je určený male.

Produkt Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky BRAUN, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu a je navrhnutý male.

Produkt Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks má priradený EAN kód 4210201131694.

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určeniemale
KategóriaHoliace strojčeky, Pánske holiace strojčeky
ZnačkaBRAUN
Veľkosť1 ks
Určeniemale
E-shopNajlekaren.eu
EAN4210201131694

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks - história ceny a dostupnosti

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Braun Series 3 3045s Wet & Dry holiaci strojček 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?