Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 459 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - popis produktu

Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene Dizajnové ležadlo Emoti bude skvelým doplnkom pre vašu záhradu alebo terasu. Vďaka hliníkovému rámu je ležadlo veľmi stabilné s dlhou životnosťou. Pevná textilénová vodeodolná tkanina zaručuje ľahkú starostlivosť a údržbu. Operadlo je možné nastaviť pre tú najpohodlnejšiu polohu počas relaxovania. Vďaka nadčasovému dizajnu ho bez problémov skombinujete Tipy ako si zvoliť správny materiál pre výber záhradného nábytku si môžete prečítať v článku Záhradná sezóna sa blíži! Vyberte si dizajnový nábytok do záhrady Rozmer - ležadlo: 181cm x 73,5cm x 97cm (š x h x v)Materiál - podložka: textilén - dvojvrstvový, rýchloschnúciMateriál: hliníkHrúbka: 2mm hliníkFarba: čierna

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Higold, z materiálu Kov, Kovové, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné ležadlá od značky Higold, je vyrobený z materiálu Kov, Kovové, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kovový nábytok, je v ponuke značky Higold, materiál je Kov, Kovové, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - parametre produktu

Hmotnosť18 kg
Dĺžka181 cm
Šírka74 cm
Výška97 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Ležadlá, Záhradné ležadlá, Kovový nábytok, Kovový záhradný nábytok
ZnačkaHigold
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - Emoti Sunlounger Textilene - ako nakúpiť najvýhodnejšie?