Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 759 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna - popis produktu

Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna Užívajte si hojdanie sa s očarujúcou ľahkosťou so záhradnou hojdačkou Nofi. Zaručene sa stane stredobodom každej terasy či záhrady. Pevný kovový rám dodáva hojdačke stabilitu za každých okolností. Veľkoplošná slnečná strecha poskytuje vždy aj pri silnom slnečnom žiarení spoľahlivo dostatok tieňa. Vďaka použitým materiálom vyniká svojou odolnosťou voči UV žiareniu a nepriaznivému počasiu. Nechajte sa rozmaznávať jemným hojdaním v žiare letného slnka alebo pri teplých večeroch. Vonku nás konečne hladia teplé lúče, ktoré sú predzvesťou dlhých príjemných večerov. Záhrady a terasy ožívajú, čerstvo pokosené trávniky rozvoniavajú a my sme už vytiahli záhradný nábytok zo svojej zimnej skrýše. Začína Grilovacia Sezóna. Pripravte Sa Na Ňu U Vás Doma Rozmer: 207cm x 195cm x 135cm (š x v x h)Materiál - sedák/opierka: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínMateriál - strecha: tkanina taiwanMateriál: hliník, teakové drevoFarba: čierna, červená

Produkt Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné hojdačky od značky Higold, je vyrobený z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kovový nábytok, je v ponuke značky Higold, materiál je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna - parametre produktu

Hmotnosť28 kg
Dĺžka207 cm
Šírka135 cm
Výška195 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Hojdačky, Záhradné hojdačky, Kovový nábytok, Kovový záhradný nábytok
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradná hojdačka HIGOLD Nofi čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?