Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 489 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin - popis produktu

Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin Dizajnové záhradné ležadlo New York stelesňuje kombináciu štýlu a funkčnosti a zaručene sa stane stredobodom vašej záhrady či terasy. Hliníkový rám záhradného ležadla poskytuje vynikajúcu stabilitu a trvácnosť. S odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu je nábytkom na mnohé ročné obdobia. Vďaka sklopeniu operadla si vždy nájdete pohodlnú polohu na oddych. Záhradné ležadlo je dodávané vrátane vankúša. Vďaka nadčasovému dizajnu ho bez problémov skombinujete s ďalším záhradným nábytkom a doplnkami. Doplňte k vašej novej záhradnej zostave záhradné doplnky, vďaka ktorým vaša záhrada vynikne ešte viac. Inšpirácie nájdete v článku : Doplnky do záhrady, vďaka ktorým nebude vyzerať nudne. Rozmer: 200cm x 80cm x 88cm (š x h x v)Materiál: hliník, teakové drevoMateriál - podložka: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínHrúbka: 1,5mm hliník, 20mm teakové drevoFarba: prírodná, antracitová, siváFarba vankúša: svetlomodrá

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné ležadlá od značky Higold, je vyrobený z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kovový nábytok, je v ponuke značky Higold, materiál je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin - parametre produktu

Hmotnosť28 kg
Dĺžka200 cm
Šírka80 cm
Výška88 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Ležadlá, Záhradné ležadlá, Kovový nábytok, Kovový záhradný nábytok
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD - New York Sunlounger Olefin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?