Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 939 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - popis produktu

Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - (bez chladiaceho vedra) Štýlový záhradný servírovací vozík bude výborným pomocníkom v domácnosti, ale svoje využitie nájde aj v reštauráciách a v hoteloch. Kombinácia teakového dreva a hliníka pôsobí mimoriadne príjemným dojmom. Vďaka použitým materiálom je vhodný aj do exteriéru. Vozík stojí na štyroch kolieskach, vďaka ktorým je ľahko ovládateľný. Už nemusíte neustále odbiehať od návštevy, je tu servírovací vozík Airport, ktorý môžete mať neustále poruke. Rozmer: 40cm x 76,5cm x 88cm (š x h x v)Materiál: hliník, teakové drevo, oceľRozmer - hliníková doska: 40x7cmFarba: prírodná, taupe

Produkt Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Oce, Oceľ, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kovový nábytok, je v ponuke značky Higold, materiál je Drevené, Kov, Kovové, Oce, Oceľ v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kovový záhradný nábytok, patrí pod značku Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kov, Kovové, Oce, Oceľ, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka40 cm
Šírka77 cm
Výška88 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNábytok, Vozíky, Záhradný nábytok, Kovový nábytok, Kovový záhradný nábytok, Zahradné vozíky
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Oce, Oceľ
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradný servírovací vozík HIGOLD - Airport Dining Car Taupe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?