Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 265 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak - popis produktu

Záhradné ležadlo Pelton teak Záhradné ležadlo Pelton ponúka špeciálny druh pohodlia a privedie vás do sveta zázrakov a radosti. Masívny teak spracovaný v nadčasovom dizajne zaručene upriami pozornosť okoloidúcich na vašu záhradu alebo terasu. Špeciálne navrhnuté záhradné ležadlo pôsobí elegantne a je veľmi pohodlné. Nadčasové prevedenie ľahko skombinujete so záhradným nábytkom a ďalšími doplnkami. Dizajnové ležadlo Pelton vám poskytne dlhý a kvalitný odpočinok na terase, záhrade či pri bazéne. Vonku nás konečne hladia teplé lúče, ktoré sú predzvesťou dlhých príjemných večerov. Záhrady a terasy ožívajú, čerstvo pokosené trávniky rozvoniavajú a my sme už vytiahli záhradný nábytok zo svojej zimnej skrýše. Nakúpte Záhradný Nábytok V Predstihu! Čas Priateľských Grilovačiek Sa Blíži. Rozmer: 185cm x 25cm x 56cm (š x h x v)Materiál: teakové drevoFarba: prírodná hnedá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Norddan, z materiálu Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky Norddan, je vyrobený z materiálu Drevené v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Produkt Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok z teaku, patrí pod značku Norddan, z materiálu Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak - parametre produktu

Hmotnosť10 kg
Dĺžka185 cm
Šírka56 cm
Výška25 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Ležadlá, Záhradné ležadlá, Záhradný nábytok z teaku
ZnačkaNorddan
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak - história ceny a dostupnosti

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak - ďalšie zaujímavé produkty

Norddan Záhradné ležadlo Pelton teak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?