Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad - popis produktu

Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad Záhradné ležadlo Nomad ponúka špeciálny druh komfortu a privedie vás do sveta zázrakov a radosti. Hliníkový rám záhradného ležadla poskytuje vynikajúcu stabilitu a trvácnosť. S odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu je nábytkom na mnohé ročné obdobia. Špeciálne navrhnuté záhradné ležadlo pôsobí elegantne a je veľmi pohodlné. Vďaka nadčasovému dizajnu ho bez problémov skombinujete s ďalším záhradným nábytkom a doplnkami. Nechajte sa unášať príjemným pocitom uvoľnenia a pohodlne sa usalašte na tomto krásnom záhradnom ležadle Nomad. Rozmer: 197cm x 85cm (š x h)Materiál: hliníkMateriál - podložka: nepremokavý UV materiál SunbrellaFarba: biela, čierna

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Higold, z materiálu Kovové, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky Higold, je vyrobený z materiálu Kovové, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad patrí do skupiny produktov Kovový nábytok, je v ponuke značky Higold, materiál je Kovové, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad - parametre produktu

Hmotnosť24 kg
Dĺžka197 cm
Šírka85 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Ležadlá, Záhradné ležadlá, Kovový nábytok, Kovový záhradný nábytok
ZnačkaHigold
MateriálKovové, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nomad - ako nakúpiť najvýhodnejšie?