Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 919 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne - popis produktu

Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne Dizajnové záhradné ležadlo Nofi ponúka špeciálny druh pohodlia a privedie vás do sveta zázrakov a radosti. Zaručene sa stane stredobodom každej terasy či záhrady. Kvalitná hliníková konštrukcia ležadla zabezpečí stabilitu a dlhú životnosť. Nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Záhradné ležadlo možno polohovateľne nastaviť, aby sa vám čo najlepšie sedelo či ležalo. Zabezpečte si príjemné a pohodlné chvíle oddychu na terase, záhrade či pri bazéne. Chcete byť na všetko pripravení a potešiť svojich priateľov neopakovateľnou atmosférou, na ktorú len tak ľahko nezabudnú? Nenechajte nič na náhodu a nakúpte si štýlový záhradný nábytok v predstihu. Nakúpte záhradný nábytok v predstihu! Čas priateľských grilovačiek sa blíži. Rozmer - ležadlo: 200cm x 68cm x 76,5cm (š x v x h)Materiál - podložka: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínMateriál: hliník, teakové drevoHrúbka: ležadlo: 1,5mm hliníkFarba: prírodná, čierna

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne patrí do skupiny produktov Záhradné ležadlá od značky Higold, je vyrobený z materiálu Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kovový nábytok, je v ponuke značky Higold, materiál je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka v ponuke e-shopu Estilofina.sk.

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne - parametre produktu

Hmotnosť23 kg
Dĺžka200 cm
Šírka77 cm
Výška68 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaNábytok, Záhradný nábytok, Ležadlá, Záhradné ležadlá, Kovový nábytok, Kovový záhradný nábytok
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné ležadlo HIGOLD Nofi čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?