Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL:%Hra Disney Pixar Toy Story Mania! je inšpirovaná celovečerným filmom Disney/Pixar, Toy Story a 4D Toy Story Mania v Disneyland Resort a Walt Disney World Resort.Objavujte nové a originálne galérie a rad nových minihier.V Disney Pixar Toy Story Mania! sa zbadáte s milovanými Disney postavičkami.Viac hráčovKaždá z úrovní je tematicky prepojená s ďalšími úrovňami, ktoré môžu hrať až 4 hráči v multiplayeri. Svoje si tu nájdu hráči všetkých vekových kategórií.Disney Pixar Toy Story Mania!Toto logo hry obsahuje tiež bonusové 3D funkcie, kde pomocou vizuálnych bublín zažijete ďalšie zaujímavé chvíle.Známe postavičkyV Disney Pixar Toy Story Mania! sa stretnete s postavičkami Woody, Buzz a celým gangom, ktorý vám sprostredkuje skvelý festival zábavy.Objavte 10 dynamických strelníc a 30 ďalších minihier.V 3D bonusových úrovniach môžete vyhrať zaujímavé ceny.Pre zberateľovS pomocou vášho tímu dokážete odomknúť veľkonočné vajíčka a získať tak skryté herné funkcie a predmety do vašej zbierky. Získajte samolepkové albumy s vašimi obľúbenými postavami.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows XP (Service Pack 3), Windows VistaProcesorIntel Pentium IV at 1.5 GHzGrafika128 MB VRAM NVIDIA FX 5200, ATI Radeon 9200RAM1 GBHDD3 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows XP (Service Pack 3), Windows VistaProcesorIntel Pentium IV at 1.5 GHzGrafika128 MB VRAM NVIDIA FX 5200, ATI Radeon 9200RAM1 GBHDD3 GBSte na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky

Produkt Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL je možné nájsť medzi produktmi v skupine PC hry, je v ponuke značky Plug in Digital, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke Plug in Digital, v ponuke predajcu Alza.sk.

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaPlug in Digital
E-shopAlza.sk

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Disney Pixar Toy Story Mania! – PC DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?