Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hra Disney Pixar Cars 2: The Video Game je inšpirovaná rovnomenným animovaným filmom.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Zvoľte si jednu zo svojich obľúbených postavičiek, za ktorú si zahráte.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prejazdite celý svetV hre Disney Pixar Cars 2: The Video Game sa dostanete na rôzne exotické miesta, ktoré sú roztrúsené po celom svete.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Príbeh pokračujeČakajú na vás autá Mater a Lightning McQueen, ale aj nové postavičky z medzinárodného výcvikového strediska CHROME. Všetci majú jeden rovnaký cieľ. Radi by zvíťazili v závode a stali sa tak majstrom sveta.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nebezpečné misieDisney Pixar Cars 2 ponúka nebezpečné misie. Prijmete ich? Súťažte o najrýchlejšie auto. Využite svoje špionážne schopnosti v bojových závodoch a v bojových arénach.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vyzvite svoju rodinu v režime pre viacerých hráčov. Odomknite si nové náročné trate i postavy.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!V hre Disney Pixar Cars 2 sa dostanete na exkluzívne miesta, ktoré vo filme neboli.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Disney Pixar Cars 2 ponúka:Medzinárodné školiace stredisko CHROMEMotorizovanú špionáž20 rôznych postávNebezpečné misieAutomobilové trikyVirtuálny svet World of Cars OnlineOdporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows XP SP3/7ProcesorIntel Pentium 4 3.0 GHz/AMD Athlon 64 3500+GrafikaNVIDIA GeForce 6600/ATI Radeon X800DirectX9.0RAM2 GBHDD3 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows XP SP3/7ProcesorIntel Pentium 4 3.0 GHz/AMD Athlon 64 3500+GrafikaNVIDIA GeForce 6600/ATI Radeon X800DirectX9.0RAM2 GBHDD3 GBSte na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky

Produkt Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky Disney Interactive Studios, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke Disney Interactive Studios, v ponuke predajcu Alza.sk.

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL - parametre produktu

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Disney Pixar Cars 2: The Video Game – PC DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?