Marvels Avengers – PC DIGITAL #8155205

Marvels Avengers – PC DIGITAL #8155205

Marvels Avengers – PC DIGITAL #8155205

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Marvels Avengers – PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Marvels Avengers – PC DIGITAL:Hulk, Captain America, Iron Man, Black Widow, či Thor nebudú stačiťOkrem Avengers sa v hre stretnete so známymi komiksovými záporákmi, ako sú Taskmaster, či Hulkov protipól Abomination a ďalšími. Odhaľte, kto si v PC Marvels Avengers brúsi zuby na obľúbených hrdinov a túži po ich smrti.Originálny príbeh Marvels AvengersMarvels Avengers PC nerecykluje príbeh z filmov, či komiksov, ale prichádza s vlastnou zápletkou. Tímu sa v úvode hry darí skvele, kvôli jednej nepodarenej akcii však stratí nielen priazeň verejnosti, ale aj svojho vodcu Kapitána Ameriku. Pod vaším vedením sa tak musia Avengers znovu zjednotiť a nastoliť poriadok.V PC Marvels Avengers nájdete aj elitných pešiakov organizácie A.I.M.Okrem ikonických zloduchov vám budú hrdinské výpravy v Marvels Avengers znepríjemňovať aj zástupy poskokov darebáckej organizácie A.I.M. Každý typ nepriateľov vyžaduje odlišný spôsob boja a vo väčšom počte dokážu potrápiť aj skúsený tím.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10 (64-bit)ProcesorIntel Core i7 4770K, 3,4 GHz/AMD Ryzen 5 1600, 3,2 GHzGrafikaNVIDIA GTX 1060 6 GB/AMD Radeon RX 480, 8 GBDirectX12.0RAM16 GBHDD110 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 10 (64-bit)ProcesorIntel Core i3-4160/AMDGrafikaNVIDIA GTX 950/AMD 270 (min 2 GB video RAM)DirectX12.0RAM8 GBHDD75 GBSte na túto hru naozaj pripravení?Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky

Produkt Marvels Avengers – PC DIGITAL #8155205 patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky Plug in Digital, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke Plug in Digital, v ponuke predajcu Alza.sk.

Marvels Avengers – PC DIGITAL - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaPlug in Digital
E-shopAlza.sk

Marvels Avengers – PC DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Marvels Avengers – PC DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Marvels Avengers – PC DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?