Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL:Pavúčím mužom na plný úväzokMarvels Spider-Man Remastered PC DIGITAL je akčná adventúra, v ktorej si na seba nahodíte kostým Spider-Mana. Ten si na seba nasadíte za Petera Parkera, ktorý sa snaží zlúčiť život hrdinu s existenciou obyčajného smrteľníka.Preháňajte sa v Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL obrou metropolouPo nahodení obleku zamierite do ulíc Manhattanu. Gigantického herného sveta, ktorý vám ponúka pestrú škálu možností, ako sa v ňom vyšantiť. Ideálne je však vydať sa v ústrety jeho horným poschodiam a následne sa kochať vylepšenou grafikou.Dať im toNa Petera Parkera v Marvels Spider-Man Remastered PC DIGITAL čaká pestrá škála nepriateľov. Vrhnite sa v ústrety protivníkom z radov ľudských posluhovačov. Porážajte ich a prepracujte sa tak k sokom, ktorých porážka nebude prechádzkou ružovým sadom.Prechádzajte v Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL vývojomHlavný hrdina má vedľa svojho obleku k dispozícii celý rad moderných technológií, ktoré mu pomáhajú nielen pri stretoch s nepriateľmi, ale aj pri riešení hádaniek. Riešte náročné rébusy a otvárajte si tak nové možnosti.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4670, 3.4 Ghz/AMD Ryzen5 1600, 3.2 GhzGrafikaNVIDIA GTX 1060 6 GB/AMD Radeon RX 580 8 GBRAM16 GBHDD75 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i3-4160, 3.6 GHz/AMD podobnéGrafikaNVIDIA GTX 950/AMD Radeon RX 470RAM8 GBHDD75 GBSte na túto hru naozaj pripravení?Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky

Produkt Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL je možné nájsť medzi produktmi v skupine PC hry, je v ponuke značky SONY, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke SONY, v ponuke predajcu Alza.sk.

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaSONY
E-shopAlza.sk

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Marvels Spider-Man Remastered – PC DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?