LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL: 76% Lego hry sa za uplynulých šesť rokov príliš nezmenili. To však titulu Lego DC Super Villains vôbec neškodí. Na čo sa môžete tešiť v hre Lego DC Super Villains?Hrať budete za jedného zo známych zloduchov z Injustice League alebo si môžete vytvoriť svojho vlastného, úplne nového záporákaZábavný príbeh sa odohráva v Gotham City A Metropolis, zabrúsite ale aj do Watchtoweru alebo do Smallvillu Vydajte sa za dobrodružstvom s postavami, ktoré dobre poznáte. V hre stretnete slávnych záporákov, ako sú Joker, Harley Quinn, Lex Luthor a ďalší. Hrajte ako nový super-záporák Objavte svojho vnútorného super-záporáka tým, ako budete bojovať s protihráčmi, riešiť hádanky a prekonávať prekážky pomocou hrozivých žartíkov a taktík. Akčný príbeh vo svete DCVydajte sa na úplne nové dobrodružstvo v LEGO otvorenom svete tak, že sa stanete najväčším záporákom, ktorý vesmír videl. V LEGO DC Super-Villains vám prvýkrát hra LEGO dáva možnosť hrať ako super-záporák a spôsobiť spúšť v akčnom a veselom príbehu napísanom v spolupráci s DC Comics. Rozpoutávejte hrôzu a desLiga spravodlivosti zmizla a ponechala ochranu Zeme svojim polovičkám z paralelného vesmíru – „Syndikátu spravodlivosti“. Sú to nové, podivné skupiny nadaných hrdinov s nejasnými úmyslami. Super darebáci majú plnú moc, aby používali nejaký trik zo svojho arzenálu a zastavili tak zločinný režim Syndikátu Spravodlivosti. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10ProcesorAMD Ryzen 3 1200/Intel Core i5-3470GrafikaGeForce GTX 750 Ti/Radeon HD 7770DirectX11RAM4 GBHDD16 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7ProcesorIntel Core i3-4130GrafikaRadeon R9 280x or GTX 660 TiDirectX11RAM4 GBHDD16 GB Ste na túto hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky

Produkt LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky WARNER BROS, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke WARNER BROS, v ponuke predajcu Alza.sk.

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaWARNER BROS
E-shopAlza.sk

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL - história ceny a dostupnosti

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?