Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL:Viac ako 120 hrateľných postáv.Zdokonalený editor ponúka veľa možností úpravy postáv.Vždy budete mať čo robiťAk si chcete vychutnať kopec zábavy a výziev, máte k dispozícii režim Challenge Mode, alebo prepracované úrovne Mos Espa Podrace a Gunship Cavalry, v ktorých sa môžete pretekať vo vozidlách z LEGO Star Wars II.Kockové Hviezdne vojnyPripravte sa na šesť rôznych filmov Star Wars vo svete kociek LEGO. Stretnete sa s ikonickými postavami z tejto legendárnej ságy, vyriešite zložité hádanky a dokonca si zahráte hru s priateľmi v lokálnej kooperácii pre dvoch hráčov. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows XP SP2/VistaProcesorIntel Pentium 3/AMD Athlon XPGrafikaSo 128 MB RAM a Shader modelom 2.0DirectX9.0RAM512 MBHDD5 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows XP SP2/VistaProcesorIntel Pentium 3/AMD Athlon XPGrafikaSo 128 MB RAM a Shader modelom 2.0DirectX9.0RAM156 MBHDD5 GBSte na túto hru naozaj pripravení?Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky

Produkt Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky SEGA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke SEGA, v ponuke predajcu Alza.sk.

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaSEGA
E-shopAlza.sk

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?