LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition  – Xbox Digital

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition  – Xbox Digital

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital - popis produktu

Hra na konzolu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital:Rodinná drámaSága rodiny Skywalkerovcov je konečne tu. Vychutnajte si v rámci LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Xbox Digital všetkých deväť príbehov tejto legendárnej rodinky. Spoznajte lepšie Anakina, Luka aj Rey a množstvo ďalších slávnych hrdinov tohto vesmíru.LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Xbox Digital ponúka nepreberné množstvo postávHrajte, za koho sa vám zapáči. Počas svojej cesty si otvárajte rôzne postavičky s odlišnými schopnosťami a prechádzajte s nimi úrovňami. Nesedí vám jedi? Nevadí, je tu nájomný lovec, či robot otvárajúci uzavreté miestnosti.Nebojte sa rýchlostiChopte sa v LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Xbox Digital riadenia niektorej z mnohých vesmírnych lodí. Brázdite nimi vesmírom. Bojujte v impozantných bitkách a stretávajte sa s protivníkmi, ktorí proti vám nasadia napríklad gigantický imperiálny krížnik.Hra na konzolu LEGO Star Wars: Skywalker Saga Xbox – Deluxe Edition obsahuje:Základnú hru Lego Star Wars: The Skywalker SagaCharacter Collection DLC obsahujúci šesť špeciálnych charakterov z Mandalorian, Rogue One, Solo, Bad Batch a ďalšíchMinifigúrku Luka Skywalkera s modrým mliekom

Tento produkt nájdete v skupine PC hry, je v ponuke značky Microsoft, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital patrí do skupiny produktov Hry na PC, patrí značke Microsoft, v ponuke predajcu Alza.sk.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaMicrosoft
E-shopAlza.sk

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital - história ceny a dostupnosti

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital - ďalšie zaujímavé produkty

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Deluxe Edition – Xbox Digital - ako nakúpiť najvýhodnejšie?