The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital - popis produktu

Herný doplnok The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital:V najnovšom rozširujúcom balíčku ovládnu The Sims 4 ikonické postavy zo Star Wars.Či sa prikloníte na temnú, či svetlú stranu Sily, bude záležať iba od vás a vášho simovi.Objavte so simíkmi svet Star WarsNa simíkov čakajú v The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu Xbox výzvy, vďaka splneniu ktorých získajú prístup k novým oblečkom alebo k vesmírnej stíhačke. Taste svetelný meč! Ale nebude to také jednoduché! Na výrobu svetelného meča potrebujete dostatočné množstvo kyber kryštálov a tiež rukoväť. Hneď ako bude váš simík v rukách pevne zvierať túto zbraň, stačí nájsť rovnocenného súpera a súboj môže začať. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Praktický pomocník do každej rodinyV The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu Xbox si môžete okrem svetelného meča zaobstarať a následne plne upraviť vlastného droida. Tento praktický robot vám pomôže pri plnení misií, kde dokáže napríklad odlákať nepriateľov. Môžete si ho navyše zobrať aj domov, kde vám bude robiť spoločnosť.Zoznámte sa s miestnymi obyvateľmi a získajte cenné priateľstvá.Precestujte planétu Batuu a objavte všetky jej zákutia.The Sims 4 – Star Wars Bundle XboxPokiaľ sa teda plánujete vrhnúť do sveta The Sims 4 v štýle Star Wars, The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu Bundle bude pre vás ideálnou voľbou.

Produkt The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky Microsoft, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke Microsoft, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital patrí do skupiny produktov Herné konzoly, patrí značke Microsoft, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital - parametre produktu

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital - história ceny a dostupnosti

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital - ďalšie zaujímavé produkty

The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu – Xbox Digital - ako nakúpiť najvýhodnejšie?