Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - popis produktu

Hra na PC Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL:Pokračovanie úspešnej hry Middle-Earth: Shadow of Mordor, Hra plná epických hrdinov a záporákov, rovnako ako ikonických lokácií a originálnych druhov nepriateľov.Preskúmajte rozľahlé pláne preslávenej Stredozeme.Zdokonaľujte svojho hrdinu v priebehu dlhej cesty za víťazstvom.Každé rozhodnutie má svoje následkySystém Nemesis zaručuje, že každý váš vykonaný čin v hre ovplyvní osud celého sveta. Novinkou má byť systém nazvaný Followers. Pôjde o postavy, ktoré do hry pridajú svoje vlastné príbehy.Pokračovanie príbehu už známeho hrdinuV hre Middle-earth: Shadow of War hráte za postavu už známu z predchádzajúcich dobrodružstiev z hry Middle-Earth: Shadow of Mordor, Talion, ktorý v sebe bude mať ducha dávneho elfského kráľa Celebrimbora, vďaka ktorému ovláda magické schopnosti. Do rúk teraz dostanete nový prsteň moci a budete bojovať aj so samotným Pánom zla Sauronom a jeho Nazgulmi. Chronologicky sa hra odohráva medzi filmami Hobit a Pán Prsteňov.Hra sľubuje skvelé grafické spracovanieVývojári sľubujú skvelé grafické spracovanie, vďaka ktorému od hry nebudete chcieť len tak odísť.Sledujte púť Joela a Ellie rozpadajúcim sa svetom.Naučte sa skvele ovládať svoj meč a vyhrajte každý súboj.Svet Pána prsteňovNechajte sa pohltiť svetom Pána prsteňov od spisovateľa J. R. R. Tolkiena a preskúmajte každé jeho zákutia. Ste pripravení na všetky krásy a nebezpečenstvo, ktoré skrýva?Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8ProcesorIntel Core i7-3770, 3.4 GHz/AMD FX-8350, 4.0 GHzGrafikaDirectXRAMHDD NVIDIA GTX 970, 4 GB/AMD RX 480, 4 GB11.012 GB70 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorgrafikaDirectXRAMHDDIntel Core i5-2300, 2.80 GHz/AMD FX-4350, 4.2 GHzNVIDIA GTX 660, 2 GB/AMD HD 7870, 2 GB11.06 GB70 GBSte na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky

Produkt Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL patrí do skupiny produktov PC hry, je v ponuke značky Warner Bros Interactive 2015, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hry na PC, patrí značke Warner Bros Interactive 2015, v ponuke predajcu Alza.sk.

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - parametre produktu

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - história ceny a dostupnosti

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - ďalšie zaujímavé produkty

Middle-earth: Shadow of War (PC) DIGITAL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?