Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763198

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763198

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763198

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda. Použili sme syntetickú výplň, aby sme zaručili tepelné pohodlie počas chladnejších dní v prechodnom období. Produkt je vybavený hydrofóbnou impregnáciou vonkajšieho materiálu. Zaručuje ochranu pred absorpciou vlhkosti. Ako prať páperovú bundu?   Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: voľnejší strih so širokým prešívaním, integrovaná kapucňa bez regulácie, spodná časť nastaviteľná pomocou šnúrky s brzdičkami, 2 otvorené bočné vrecká, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, mäkká syntetická výplň zaisťuje tepelný komfort, hlavný zips s vnútornou vetruodolnou légou.

Produkt Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763198 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je červená, červený a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je červená, červený a je prispôsobený female.

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbačervená
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniefemale

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?