Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763111

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763111

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763111

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda. Spodná časť je nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky so stopkou, čo umožňuje prispôsobiť ju každému outfitu. Hydrofóbna impregnácia materiálu podporuje ochranu pred absorpciou vlhkosti.   Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: kratší, širší strih, integrovaná kapucňa bez regulácie, 2 bočné vrecká zapínané na zips, pohodlný golier chráni pred chladom, spodná časť so sťahovacou šnúrkou umožňuje správnu priliehavosť, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania počas chladnejších dní, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný YKK zips prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady.

Produkt Dámska prešívaná zatepľovacia bunda #7763111 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy, Šnúrky
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?