Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená #7764807

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená #7764807

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená #7764807

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco. Tento produkt sme ušili z materiálu Ultralight s hydrofóbnou impregnáciou. Použili sme výplň PrimaLoft Black Insulation Eco, ktorá vás zahreje počas chladnejších dní. Vo vnútri je vrecko, do ktorého jednoducho zabalíte bundu. Produkt je ideálny na horské túry ako aj na mestské prechádzky. Ako prať páperovú bundu? Zistite, aké vlastnosti má izolačná vrstva Primaloft?   Dámska zatepľovacia bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: ľahká, zbaliteľná konštrukcia s technológiou Ultralight, integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, hlavný zips s vetroodolnou légou, 2 zapínané bočné vrecká, elastické manžety, spodná časť s nastavením, vnútorné vrecko umožňuje zabaliť doň bundu, hydrofóbna impregnácia materiálu, mäkká výplň PrimaLoft Black Insulation Eco chráni pred chladom.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená #7764807 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je červená, červený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft Black Eco - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?