Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® #7825620

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® #7825620

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® #7825620

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® - popis produktu

Dámska ľahká a zbaliteľná zatepľovacia bunda. Produkt vyrobený z trvácneho materiálu s hydrofóbnou úpravou. Ako výplň sme použili dva druhy tepelnej izolácie, ktorá stanovia nové štandardy medzi syntetickými izoláciami.* Na hrudi a chrbte sme použili kompresné vlákna PrimaLoft® Black ThermoPlume® s výhodami a štruktúrou podobnou prírodnému páperiu. Rukávy a spodná predná časť sú vyplnené ekologickou výplňou PrimaLoft® Black Eco. Vďaka tomu je bunda perfektná aj vo vlhkom prostredí a zaistí vám pohodlie bez ohľadu na počasie. Jej nízka hmotnosť a vysoká pružnosť vlákien uľahčujú jej zbalenie a schovanie do vnútorného vrecka, keď už nebude potrebná.   *100 % výplne to recyklovaný materiál   Ako prať páperovú bundu?   VLASTNOSTI: ľahká konštrukcia, bez kapucne, stojačik chráni pred vetrom, hlavný YKK zips s vetruodolnou légou, 2 otvorené bočné vrecká, manžety a spodná časť bez regulácie, pútka na manžetách umožňujú zavesiť oblečenie, vnútorné vrecko umožňuje zabaliť bundu, hydrofóbna impregnácia materiálu, umiestnená na hrudi a chrbte výplň PrimaLoft® Black ThermoPlume® má výhody a štruktúru podobnou prírodnému páperiu, ekologická výplň PrimaLoft® Black Eco sa nachádza v rukávoch a spodnej prednej časti a zaisťuje pohodlie bez ohľadu na počasie.

Produkt Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® #7825620 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je grafitová, šedá, šedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy
Značka4F
Farbagrafitová, šedá, šedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® - história ceny a dostupnosti

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska trekingová zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume® - ako nakúpiť najvýhodnejšie?