Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black #7763506

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black #7763506

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black #7763506

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black - popis produktu

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black. Bunda je určená pre profesionálky, ktoré hľadajú maximálnu ochranu počas zimných aktivít. Produkt sa bude ideálne hodiť v situáciách, ktoré vyžadujú veľmi dobrú izoláciu pred chladom, vetrom a snehom. Extrémne odolný, vysoko funkčný materiál japonskej spoločnosti Toray® má membránu Dermizax® 20 000 / 10 000, ktorá poskytuje ochranu pred silným dažďom alebo snehom. Chrbát je podšitý panelom so sieťovinou black silver mesh, ktorá spolu s ekologickou výplňou PrimaLoft® Black Insulation zabezpečuje dostatočnú termoizoláciu a zachováva optimálny pomer tepla a hmotnosti. Na vnútornej strane stojačika sme umiestnili odnímateľný golier, ktorý môžete kedykoľvek odopnúť. Nastaviteľná kapucňa, predĺžené elastické manžety a snehový pás vás ochránia pred chladom. Celok dopĺňajú profesionálne zipsy YKK®, vodeodolné švy a zipsy ako aj teflónový povlak TeflonShield+, ktorý zaručuje väčšiu odolnosť voči nečistotám. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black - VLASTNOSTI: ventilácia umiestnená v podpazuší zapínaná pomocou zipsu krytého vo šve, teflónový povlak TeflonShield+ prináša mäkkosť materiálu a chráni ho pred znečistením, regulácia manžiet suchým zipsom a šírky spodnej časti pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, protišmykový snehový pás zapínaný na nitovacie gombíky, zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, vnútorné, predĺžené manžety s otvorom na palec pre priliehavosť a lepšiu ochranu pred chladom, vnútro podšité priedušnou sieťovinou a umiestnený na chrbte panel z termoizolačnej sieťoviny black silver mesh zaručuje správnu tepelnú reguláciu počas aktivity, dvojcestný hlavný YKK zips je prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, ktorá chráni pred nadmernou tepelnou stratou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, odnímateľná kapucňa s odnímateľnou umelou kožušinou a 3D nastavením (obvod a hĺbka) 2 vnútorné vrecká: 1 otvorené vrecko zo sieťoviny určené na lyžiarske okuliare + 1 vrecko zapínané na zips, odnímateľný golier na vnútornej strane stojačika podporuje tepelný komfort, vodeodolné švy a zipsy podporujú ochranu pred prenikaním vlhkosti, 3 vonkajšie vrecká: 2 bočné vrecká zateplené mäkkým na dotyk materiálom + 1 ski pass vrecko na ľavom rukáve, strategicky umiestnená výplň PrimaLoft® Black Insulation, zaručuje správnu termoizolačnú bariéru a pritom zachováva veľmi nízku hmotnosť (v 100% je to recyklovaný polyester).   PARAMETRE: Membrána: Dermizax 20 000 Vodeodolnosť: 20 000 mm H2O Priedušnosť: 10 000 g/m2/24h

Produkt Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black #7763506 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je biela, bílý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black - parametre produktu

Farbabiela
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black - história ceny a dostupnosti

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska lyžiarska bunda 4FPRO s recyklovanou výplňou PrimaLoft® Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?