Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® #7763489

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® #7763489

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® #7763489

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown®. Produkt vyrobený z trvácneho materiálu so zvýšenou plošnou hmotnosťou. Použili sme aj hydrofóbnu impregnáciu materiálu, ktorá zaručuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Ako výplň sme použili ekologickú a nadýchanú izoláciu Thermore® Ecodown® Fibers 2.0, ktorá v 100% pochádza zo recyklovaných PET fliaš. Poskytuje vysokú hrejivosť porovnateľnú s prírodným páperím. Vnútorné manžety z úpletu a vysoký stojačik chránia pred vniknutím vetra do vnútra bundy. Jednocestný hlavný YKK zips sme zabezpečili vonkajšou a vnútornou légou, a tým sa vytvorí bariéra proti chladu. Ako prať páperovú bundu?   Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® - VLASTNOSTI: kratšia konštrukcia v módnom mestskom strihu, lesklá úprava vonkajšieho materiálu, odopínateľná kapucňa chráni pred vetrom, vnútorné, elastické manžety, zateplené, otvorené bočné vrecká, otvorené vnútorné vrecko, spodná časť nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, ľahká, ekologická výplň Thermore® Ecodown® Fibers 2.0 je vyrobená z recyklovaných PET fliaš, vďaka nej bunda je mimoriadne mäkká, teplá a zabraňuje prehrievaniu, hlavný YKK zips s vnútornou a vonkajšou vetruodolnou légou.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® #7763489 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® - parametre produktu

Farbahnedá
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbahnedá, hnedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou Ecodown® - ako nakúpiť najvýhodnejšie?