Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou #7764688

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou #7764688

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou #7764688

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou. Má ľahký a pohodlný strih, ktorý neobmedzuje voľnosť pohybu. Zimná bunda má mäkkú a ľahkú syntetickú výplň vyrobenú zo 100 % recyklovaného polyesteru. Vonkajší materiál sme potiahli hydrofóbnou vrstvou, aby sme zabránili nadmernej absorpcii vlhkosti. Pohodlná, neodnímateľná kapucňa vás ochráni pred chladom, a do vreciek na prednej strane sa zmestia potrebné veci. Ako prať páperovú bundu? Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - VLASTNOSTI: elastický lem na manžetách a na spodnej časti, neodnímateľná kapucňa chráni pred vetrom, 2 zapínané bočné vrecká, hlavný jednocestný zips prekrytý vnútornou légou, znižuje tepelné straty, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, výplň v 100 % z recyklovaného polyesteru zaručuje optimálny tepelný komfort.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je morská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - parametre produktu

Farbatyrkysová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Zelenina, Dámske bundy
Značka4F
Farbamorská zelená, mořský zelený, tyrkysová, tyrkysový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?