Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764803

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764803

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764803

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou. Použili sme syntetickú výplň, aby sme zaručili tepelné pohodlie počas chladnejších dní v prechodnom období. Vonkajší materiál zimnej bundy sme ošetrili hydrofóbnou impregnáciou, ktorá znižuje absorpciu vlhkosti z vonkajšej strany. Ako prať páperovú bundu? Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - VLASTNOSTI: voľnejší strih so širokým prešívaním, polyesterová podšívka, integrovaná kapucňa bez regulácie, elastický lem na manžetách, pás nastaviteľný pomocou šnúrky s brzdičkami, 2 dvojité, bočné vrecká zapínané (2 zapínané na zips + 2 zapínané na patentné gombíky),

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764803 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je červená, červený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - parametre produktu

Farbačervená
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?