Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764700

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764700

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764700

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou. Má voľný strih so širokým prešívaním. Vonkajší materiál sme potiahli hydrofóbnou vrstvou, aby sme zabránili nadmernej absorpcii vlhkosti. Ako prať páperovú bundu?   Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - VLASTNOSTI: voľnejší strih so širokým prešívaním, polyesterová podšívka, integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, manžety s reguláciou na suchý zips, spodná časť nastaviteľná pomocou šnúrky s brzdičkami, bočné vrecká zapínané na zips, hlavný jednocestný zips prekrytý vnútornou a vonkajšou légou, ktorá chráni pred vetrom, špeciálna hydrofóbna úprava vonkajšej tkaniny zabraňuje absorpcii vlhkosti, vnútorné traky zaručujú pohodlné nosenie bundy na ramene, syntetická výplň poskytuje správny tepelný komfort.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7764700 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?