Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume #7763099

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume #7763099

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume #7763099

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume - popis produktu

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume. Ultraľahkú, zbaliteľnú páperovú bundu sme naplnili izoláciou PrimaLoft® ThermoPlume®. Použili sme aj hydrofóbnu impregnáciu materiálu, ktorá zaručuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Bundu možno rýchlo zložiť a zbaliť do vnútorného vrecka. Ako prať páperovú bundu? Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume - VLASTNOSTI: mimoriadne ľahká, zbaliteľná konštrukcia, 2 bočné vrecká zapínané na zips, elastické manžety s všitou gumičkou, hlavný YKK zips je prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, spodný okraj sa dá upraviť pomocou elastickej šnúrky s brzdičkou, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, možnosť zabalenia bundy do špeciálneho, vnútorného vrecka, integrovaná na pohodlnom stojačiku kapucňa s 2D reguláciou, účinné chráni pred vetrom, ekologická výplň PrimaLoft® ThermoPlume® poskytuje izolačné parametre porovnateľné s prírodným páperím so zvýšenou odolnosťou proti vlhkosti.

Produkt Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume #7763099 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je limetková, limetový, zelená, zelený a je určený female.

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume - parametre produktu

Farbazelená
Určeniefemale
KategóriaBundy, Zelenina, Dámske bundy
Značka4F
Farbalimetková, limetový, zelená, zelený
Určeniefemale

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia bunda PrimaLoft® ThermoPlume - ako nakúpiť najvýhodnejšie?