Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna - popis produktu

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000. Vyrobené z hladkej tkaniny s hydrofóbnou úpravou. Má membránu NeoDry s parametrami nepremokavosť/priedušnosť 5000/3000 a hydrofóbnou impregnáciu vonkajšej tkaniny. Poskytuje optimálnu ochranu pred mrholením a prechodným ľahkým dažďom. Použitá syntetická výplň poskytuje optimálnu ochranu pred chladom počas aktivít na svahu. Zatepľovacia bunda má spodnú časť so sťahovacími šnúrkami so stopkami, vďaka čomu sa dá ľahko prispôsobiť vašej postave. Integrovaná kapucňa s reguláciou poskytuje ochranu pred vetrom. Vonkajšie a vnútorné vrecká na uloženie drobných predmetov. Ako prať páperovú bundu? Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Dámska lyžiarska bunda s membránou - VLASTNOSTI: polyesterová podšívka, 3 zapínané na zips vonkajšie vrecká (2 bočné vrecká + 1 ski pass vrecko na ľavom rukáve), 2 vnútorné vrecká (1 otvorené vrecko, určené na lyžiarske okuliare + 1 vrecko zapínané na suchý zips), integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, manžety bez regulácie, spodná časť nastaviteľná pomocou šnúrky s brzdičkami, jednocestný zips s vnútornou vetroodolnou légou, syntetická výplň zaručuje ochranu pred chladom, membrána NeoDry 5000/3000 poskytuje optimálnu ochranu pred ľahkým dažďom alebo snežením, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu, vnútorný snehový pás zabraňuje prenikaniu snehu a chladu do vnútra bundy.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5000 Vodoodolnosť: 5000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska lyžiarska zatepľovacia bunda s membránou 5000 - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?