ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 219,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená - popis produktu

Zimná cyklistická bunda ALÉ Future Warm bola vyvinutá tak, aby dokázala čeliť najťažším časom, keď teplota klesne pod nulu. Táto bunda vám umožní jazdiť v extrémnych teplotách a podmienkach. Lepená membrána na prednom paneli, rukávoch a chrbte poskytuje lepšie pohodlie a udržuje vaše telo v teple a suchu. Zabraňuje tiež nepríjemnému 'traseniu' pri zjazdoch alebo menej náročných úsekoch. Vnútorná vrstva pomáha regulovať telesnú teplotu podľa poveternostných podmienok. Pretekárska kolekcia R-EV1 zaručuje špičkový výkon pri použití na pretekoch a dlhých tréningoch. Vyžaduje si vysokú odolnosť voči vlhkosti a vlhkosti. Vhodná pre teploty od -2° do +6°C. Všitá vesta z hrejivej tkaniny umožňuje regulovať telesnú teplotu. Vestu možno zapnúť v chladnejšom počasí a rozopnúť v teplejšom počasí. Vetruodolná tkanina Windtex na prednej strane vrátane rukávov. Dýchateľné prvky na chrbte a v podpazuší umožňujú vetranie a únik vlhkosti. Vlákna tkaniny sú všité tak, aby sa zabránilo žmolkovaniu aj pri roztrhnutí tkaniny. Povrchové tkaniny s úpravou DWR, ktorá umožňuje dažďu stekať po tkanine bez toho, aby sa vsiakol. Vďaka tomu si bunda zachováva svoje funkčné vlastnosti - priedušnosť zvnútra von a ochranu pred vlhkosťou. Systém J-Stability pre dokonalé prispôsobenie spodnej časti dresu. Reflexné logá pre lepšiu viditeľnosť. TEPLOTNÉ MINIMUM: -2°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +6°C, ROČNÉ OBDOBIE: zima, POHLAVIE: pánske

Produkt ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku ALÉ, veľkosť je M, farebná verzia je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Zimné bundy
ZnačkaALÉ
VeľkosťM
Farbazelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - R-EV1 FUTURE WARM - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?