SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI  - zelená

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - zelená

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI  - zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 239,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - zelená - popis produktu

SANTINI Vega Multi je zimná bunda do každého počasia. Je navrhnutá tak, aby zaručovala úplnú tepelnú rovnováhu v akýchkoľvek klimatických podmienkach. Je vyrobená z úplne nepremokavej tkaniny POLARTEC® Powershield Pro a mikroporézna membrána ľahko odvádza prebytočné teplo a vlhkosť, aby ste zostali v suchu vo vnútri aj vonku. Bunda je kompletne tepelne zvarená. Ergonomicky strihané vodeodolné manžety rukávov a zadná časť z tkaniny Superoubaix s fleecovou podšívkou, zaisťujú pohodlie a teplo. Vodeodolná je aj vnútorná časť zipsu. Prídavné zadné vrecko na zips a vodeodolné vrecko podšité priedušnou membránovou tkaninou ukryje váš mobil aj ďalšie cennosti bez toho, aby ste sa museli báť vody. A reflexný ramenný pásik, zadný panel a reflexné logo Santini podporujú vašu bezpečnosť za zníženej viditeľnosti.Teplotný rozsah: 0/+10 ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku Santini, veľkosť je XS, farebná verzia je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Zimné bundy
ZnačkaSantini
VeľkosťXS
Farbazelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - zelená - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?