SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #9344000

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #9344000

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #9344000

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - popis produktu

Zimná cyklo bunda Fiandre ti zaistí komfort a výkon aj vo veľmi chladnom počasí. Vďaka membránovému materiálu Goretex Infinium a špeciálnému, ergonomickému strihu sa budeš cítiť pohodlne aj počas dlhých, náročných výjazdov. Jednoducho špičková cyklistická bunda na zimu. Vlastnosti bundy hrejivá, priedušná, neprefúkavá ergonomický strih materiál Goretex Infinium 218g z vodoodpudivou DWR úpravou kvalitný celorozopínací YKK zips s vnútornou légou zvýšený špeciálny strih goliéra elastické manžety na rukávoch 3 zadné vrecká GORE-TEX® Infinium™ Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. VYUŽITIE: cykloturistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #9344000 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku Sportful, veľkosť je S, farebná verzia je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniefemale
KategóriaBundy, Zelenina, Zimné bundy
ZnačkaSportful
VeľkosťS
Farbazelená
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?