SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená #9343995

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená #9343995

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená #9343995

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená - popis produktu

Zimná, cyklistická bunda Sportful Tempo ti poskytne maximálny výkon a komfort počas pretekov alebo dlhých výjazdov. Vpredu a na hornej časti rukávov sa nachádza materiál GORE-TEX® Infinium™, ktorý je zárukou úplnej ochrany pred vetrom a chladom. Časti, ktoré sú vybavené elastickým materiálom ThermoDrytex Plus zabraňujú prehrievaniu, poskytujú výbornú tepelnú izoláciu a priliehavé sedenie na tele. Samozrejmosťou sú zadné, priestranné vrecká a reflexné logá zvyšujúce viditeľnosť počas jazdenia v slabých, svetelných podmienkach. Ľahká, neprefúkavá bunda na rekreačné aj výkonnostné bicyklovanie. Vlastnosti bundy predná strana a horná časť rukávov z materiálu GORE-TEX® Infinium™ na chrbte a v spodnej časti rukávov pružný materiál ThermoDrytex Plus pre lepší odvod vlhkosti a slobodu pohybu vpredu kvalitný YKK® zips na hrudi grafika s perleťovým leskom zvýšený golier 3 zadné vrecká elastický pás reflexné logá ergonomické prevedenie teplotný rozsah: 8°C a viac GORE-TEX® Infinium™ Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  ThermoDrytex Plus materiál Vďaka elastickej a tenkej, vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode.   Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.  VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: pánske

Produkt SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená #9343995 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku Sportful, veľkosť je M, farebná verzia je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Zimné bundy
ZnačkaSportful
VeľkosťM
Farbazelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - TEMPO - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?