SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá #9344005

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá #9344005

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá #9344005

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá - popis produktu

Dámska zimná cyklistická bunda SuperGiara je ideálna na dlhé výjazdy v chladných podmienkach. Charakterizuje ju až 9 vreciek a izolácia Polartec® Alpha® ktorá poskytuje optimálny tepelný komfort. Vrchná vrstva bundy je z ľahkého, neprefúkavého materiálu, ktorý je ošetrený špeciálnou úpravou zabraňujúcou vsakovaniu vody a nečistôt (napr. blata). Lepšie prepojenie s rukavicami zabezpečujú priliehavé, elastické manžety na rukávoch. Samozrejmosťou sú reflexné logá Vlastnosti cyklo bundy ľahký, neprefúkavý materiál s vodoodpudivou úpravou DWR syntetická izolácia Polartec® Alpha® celorozopínací zips reflexné prvky 6 zadných, otvorených vreciek + 2 otvorené vrecká na hrudi + 1 na ľavom rukáve Polartec® Alpha® Najnovšia forma syntetickej izolácie, ktorá poskytuje vynikajúcu hrejivosť a priedušnosť pri jej minimálnej hmotnosti a objeme. Alpha® vytvorila tepelnú izoláciu nadýchaného tvaru bez použitia páperových materiálov. Od tradičných izolácii nachádzajúcich sa v pretekárskom oblečení sa odlišuje sendvičovou konštrukciou z elastických a priedušných materiálov. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies, VYUŽITIE: cykloturistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, MATERIÁL: POLARTEC Alpha, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá #9344005 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku Sportful, veľkosť je S, farebná verzia je žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá #9344005 patrí do skupiny produktov Dlhé bundy, je v ponuke značky Sportful vo veľkosti S, farebná verzia je žltá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá - parametre produktu

Farbažltá
Veľkosťžltá
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy, Dlhé bundy
ZnačkaSportful
VeľkosťS
Farbažltá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?