SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna - popis produktu

Pánska zimná cyklo bunda Fiandre Medium je ideálna na každodenné jazdenie v prechodnom období. Predná strana a rukávy sú vyrobené z GORE-TEX® Infinium materiálu pričom v zadnej časti sa nachádza priedušný materiál NoRain. Vďaka týmto materiálom je zaručená ochrana v nepriaznivom počasí a pohodlie aj počas dlhých hodín strávených v sedle. Vlastnosti cyklo bundy GORE-TEX® Infinium materiál pre odolnosť voči vetru, vode, vysokú priedušnosť priedušný a elastický NoRain v zadnej časti vodeodolný YKK® Vislon® zips 3 vonkajšie, zadné vrecká reflexné prvky dvojitý golier pre väčší komfort GORE-TEX® Infinium™ Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  NoRain Thermal materiál Hrejivá, pružná a priedušná tkanina ThermoDrytex Plus, ktorá je pomocou nanotechnológie upravená tak, aby čo najrýchlejšie odvádzala vodu z povrchu a zabraňovala jej nasiakovaniu. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. BENEFIT: predĺžená zadná časť, VLASTNOSTI: vodeodolné, reflexné, neprefúkavé, aerodynamické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, PREVEDENIE: reflexné prvky, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: GORE-TEX INFINIUM™, NoRain, POHLAVIE: pánske

Produkt SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka Sportful, je vyrobený vo veľkosti L, M, XL, farebná verzia je ČIERNA, zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku Sportful, veľkosť je L, M, XL, farebná verzia je ČIERNA, zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna - parametre produktu

Farbazelená/čierna
Veľkosťzelená/čierna
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Pánske bundy, Zimné bundy
ZnačkaSportful
VeľkosťL, M, XL
FarbaČIERNA, zelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická vetruodolná bunda - FIANDRE PRO MEDIUM - zelená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?