ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 214,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená - popis produktu

Pánska zimná bunda ALÉ Green Bolt je vyrobená z materiálov, ktoré sú recyklované a majú minimálny vplyv na životné prostredie. Významné percento použitých tkanín je certifikované ako výrobok pochádzajúci z recyklovaných materiálov. Strong je vyrobený z materiálu strong. Špecifikované pre teploty 4 °C - 14 °C. Bunda je vyrobená z hrejivej, priedušnej tkaniny, ktorá udržiava stabilnú telesnú teplotu a účinne odvádza vlhkosťAnatomicky tvarované konce rukávov a ochranné zipsy zaisťujú maximálne pohodlie. 3 zadné vrecká majú reflexnú vložku, aby boli na ceste lepšie viditeľné, a 4. eko vrecko na boku, kam môžete uložiť odpadky, ako sú prázdne energetické tyčinky a pod. TEPLOTNÉ MINIMUM: +4°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +14°C, ROČNÉ OBDOBIE: zima, POHLAVIE: pánske

Produkt ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka ALÉ, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je ČIERNA, zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku ALÉ, veľkosť je M, farebná verzia je ČIERNA, zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená - parametre produktu

Farbačierna/zelená
Veľkosťčierna/zelená
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Pánske bundy, Zimné bundy
ZnačkaALÉ
VeľkosťM
FarbaČIERNA, zelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistická zateplená bunda - PR-R GREEN BOLT - čierna/zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?