SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená #2747987

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená #2747987

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená #2747987

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená - popis produktu

Zimná bunda určená do najchladnejších teplôt počas zimy. Vypracovaná špeciálne na ochranu pred vetrom a prehánkami vo výškach a pri zostupe. Výnimočná priedušnosť. SKVELÁ OCHRANA A TERMOREGULÁCIA Vyrobená z POLARTEC® Powershield, pokročilej 4-smermi strečovej softshellovej membrány s mikropórovitým povrchom, umožňujúcej optimálne uvoľňovanie tepla generovaného telom počas jazdy a zároveň poskytujúcej špičkovú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Tkanina je jedinečne navrhnutá zvonku aj zvnútra a farbená exkluzívnymi farbami pre Santini. MIMORIADNA OCHRANA PROTI VETRU A VODE Hrudník, golier a zadné vrecko obložené dodatočnou vonkajšou vrstvou vetru odolného materiálu s vodoodpudivou úpravou. DOKONALÝ STRIH A POHODLIE Ergonomicky tvarovaný strih, navrhnutý tak, aby sa pri jazde čo najpohodlnejšie prispôsobil telu. Špeciálne navrhnutý vysoký golier na zvýšenú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi, s 'raw-cut' vložkou na zadnej strane na zvýšenie pohodlia. EXTRA ÚLOŽNÝ PRIESTOR Skryté vrecko na zips zabudované do hrudného panelu. VYSOKÁ VIDITEĽNOSŤ Reflexné detaily zakomponované do dizajnu odevu pre lepšiu viditeľnosť na ceste.   STRIH: zúžený, VLASTNOSTI: priedušné, vetruodolné, vodoodpudivé, nepremokavé, neprefúkavé, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: -8°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +5°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: náprsné vrecko, 3 zadné vrecká, reflexné prvky, zvýšený golier, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: POLARTEC® Powershield Pro fabric, POHLAVIE: pánske

Produkt SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená #2747987 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku Santini, veľkosť je L, M, farebná verzia je zelená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaZelenina, Zimné bundy
ZnačkaSantini
VeľkosťL, M
Farbazelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA ABSOLUTE - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?