SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová #2745182

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová #2745182

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová #2745182

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová - popis produktu

Zimná bunda do každého počasia. Vega Multi je navrhnutá tak, aby zaručila úplnú tepelnú rovnováhu v akýchkoľvek klimatických podmienkach. Ideálna na chladné jazdy a do veľmi vlhkého počasia. Inovatívna vodeodolná kapucňa, ktorú možno zložiť do goliera. EXTRÉMNA OCHRANA PROTI DAŽĎU Vyrobená z úplne nepremokavej (5000 mm vodného stĺpca) tkaniny Powershield Pro spoločnosti POLARTEC®. Mikroporézna membrána, ktorá ľahko uvoľňuje prebytočné teplo a výpary vlhkosti, aby ste zostali v suchu zvnútra aj zvonku. Bunda je ideálna do veľmi vlhkého počasia, je kompletne tepelne zvarená a je vybavená dodatočným zadným vreckom na zips a vodeodolnou podšívkou z priedušnej membránovej tkaniny. VYLEPŠENÝ STRIH A IZOLÁCIA Ergonomicky strihané nepremokavé manžety rukávov a zadnej spodnej časti z tkaniny Superoubaix s flísovou podšívkou, s plne nepremokavou vonkajšou vrstvou z PU, ktorá odpudzuje vodu. Vodeodolná vnútorná léga pod zipsom. INOVATÍVNA NEPREMOKAVÁ KAPUCŇA Elastická nepremokavá kapucňa na extra ochranu počas daždivých podmienok. Kapucňa je uložená v zadnom golieri a v prípade dažďa sa dá ľahko vybrať. Vyrobená na nosenie na prilbe, aby vaša hlava zostala v suchu rovnako ako telo. Je vhodná pre väčšinu prilieb, ktoré sú v súčasnosti na trhu. VYSOKÁ VIDITEĽNOSŤ Reflexný ramenný pás, zadné detaily a reflexné logo Santini zaisťujú maximálnu bezpečnosť za zníženej viditeľnosti. STRIH: zúžený, BENEFIT: s kapucňou, VLASTNOSTI: priedušné, vetruodolné, vodoodpudivé, nepremokavé, neprefúkavé, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: 0°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +10°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, zvýšený golier, zadné vrecko na zips, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: POLARTEC® Powershield Pro fabric, SuperRoubaix, POHLAVIE: pánske

Produkt SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová #2745182 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku Santini, veľkosť je L, farebná verzia je oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová - parametre produktu

Farbaoranžová
Veľkosťoranžová
Určeniemale
KategóriaBundy, Zimné bundy
ZnačkaSantini
VeľkosťL
Farbaoranžová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistická zateplená bunda - VEGA MULTI - oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?