HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna - popis produktu

Naša nová dámska bunda CLASSIC vás prevedie zimnou jazdou, bunda má mäkkú česanú vnútornú stranu a vetruodolné vlastnosti. Česaná vnútorná strana zachytáva studený vzduch a je príjemná na pokožku. Ochráni vás pred chladom v rozmedzí od 2 do 16 °C. Ak si oblečiete flícsvé termo tričko, budete ju môcť nosiť aj pri oveľa nižších teplotách. - Vyrobené z termo a priedušnej tkaniny - Vnútorná zadná strana je z česaného materiálu pre mäkké pohodlie na pokožke - Silikónové ukončenie na páse - Tri zadné vrecká - Zipsy s podlepenými švami zabraňujú prenikaniu vetra   BENEFIT: sofistikovaný dizajn, regulácia vlhkosti, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: zateplené, vetruodolné, izolačné, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cykloturistika, turistika, E-bike, behanie, univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +2°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +16°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, Elastan, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti 2XS, farebná verzia je ČIERNA, zelená, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku HOLOKOLO, veľkosť je 2XS, farebná verzia je ČIERNA, zelená, žltá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna - parametre produktu

Farbazelená/čierna
Veľkosťzelená/čierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Zelenina, Dámske bundy, Zimné bundy
ZnačkaHOLOKOLO
Veľkosť2XS
FarbaČIERNA, zelená, žltá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - CLASSIC LADY - zelená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?