HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna #7911652

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna #7911652

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna #7911652

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna - popis produktu

Naša dámska bunda CLASSIC LADY vás pohodlne prevedie zimnou jazdou, má mäkkú česanú vnútornú stranu a vetruodolné vlastnosti. Vnútorná strana zachytáva studený vzduch a je príjemná na pokožku. Ochráni vás pred chladom v rozmedzí od 2 do 16 °C. Ak si oblečiete termo tričko, budete ju môcť nosiť aj pri nižších teplotách. Zimné cyklistické nohavice bez trakov Holokolo Elite, sú doposiaľ naše najlepšie nohavice do chladného počasia. Vylepšili sme technológiu aj materiály z ktorých sú vyrobené a tak môžete prejazdiť celú zimu v teple a pohodlí, bez ohľadu na to či ste profi, alebo hobby jazdec. V týchto nohaviciach si užijete radosť z jazdy! STRIH: zúžený, BENEFIT: ukončenie na zips, zateplené flísom, regulácia vlhkosti, protišmykové prvky, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, vetruodolné, rýchloschnúce, reflexné, izolačné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bez trakov, penová vložka, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, Spandex, Elastan, POHLAVIE: dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna #7911652 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna #7911652 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Bundy, Dámske nohavice, Dámske bundy, Zimné bundy, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?