HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela #7874525

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela #7874525

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela #7874525

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela - popis produktu

Naša dámska bunda GRAFFITY LADY vás pohodlne prevedie zimnou jazdou, má mäkkú česanú vnútornú stranu a vetruodolné vlastnosti. Vnútorná strana zachytáva studený vzduch a je príjemná na pokožku. Ochráni vás pred chladom v rozmedzí od 2 do 16 °C. Ak si oblečiete termo tričko, budete ju môcť nosiť aj pri nižších teplotách. Zimné cyklistické nohavice bez trakov Holokolo Elite, sú doposiaľ naše najlepšie nohavice do chladného počasia. Vylepšili sme technológiu aj materiály z ktorých sú vyrobené a tak môžete prejazdiť celú zimu v teple a pohodlí, bez ohľadu na to či ste profi, alebo hobby jazdec. V týchto nohaviciach si užijete radosť z jazdy! STRIH: zúžený, BENEFIT: ukončenie na zips, zateplené flísom, regulácia vlhkosti, protišmykové prvky, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, vetruodolné, rýchloschnúce, reflexné, izolačné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, bez trakov, penová vložka, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, Spandex, Elastan, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela #7874525 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je biela, ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku HOLOKOLO, farebná verzia je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela - parametre produktu

Farbačierna/biela
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Bundy, Dámske nohavice, Dámske bundy, Zimné bundy, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
Farbabiela, ČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - GRAFFITI LADY - čierna/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?