HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová #7874552

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová #7874552

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová #7874552

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová - popis produktu

Naša dámska bunda CLASSIC LADY vás pohodlne prevedie zimnou jazdou, má mäkkú česanú vnútornú stranu a vetruodolné vlastnosti. Vnútorná strana zachytáva studený vzduch a je príjemná na pokožku. Ochráni vás pred chladom v rozmedzí od 2 do 16 °C. Ak si oblečiete termo tričko, budete ju môcť nosiť aj pri nižších teplotách. Zimné cyklistické nohavice s trakmi Holokolo Elite, sú doposiaľ naše najlepšie nohavice do chladného počasia. Vylepšili sme technológiu aj materiály z ktorých sú vyrobené a tak môžete prejazdiť celú zimu v teple a pohodlí, bez ohľadu na to či ste profi, alebo hobby jazdec. V týchto nohaviciach si užijete radosť z jazdy! STRIH: zúžený, BENEFIT: ukončenie na zips, zateplené flísom, regulácia vlhkosti, s trakmi, protišmykové prvky, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, vetruodolné, rýchloschnúce, reflexné, izolačné, elastické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: univerzálne, MTB, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, penová vložka, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, dlhý rukáv, MATERIÁL: Polyester, Spandex, Elastan, POHLAVIE: dámske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je ČIERNA, ružová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová #7874552 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, ružová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, ružová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová - parametre produktu

Farbačierna/ružová
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Bundy, Dámske nohavice, Dámske bundy, Zimné bundy, Cyklistické nohavice
ZnačkaHOLOKOLO
FarbaČIERNA, ružová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická zimná bunda a nohavice - CLASSIC LADY - čierna/ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?