HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová - popis produktu

Naša nová dámska zimná bunda HOLOKOLO 2v1 je 'must-have' a najvšestrannejšia zimná bunda pre všetkých športových nadšencov. Bunda 'dva v jednom' má vo vnútri odnímateľnú prešívanú vestu. Poskytuje každodennú ochranu pred chladným počasím pri tréningu, ako aj pri dochádzaní do práce. Zimná bunda kombinuje prednú časť z priedušného 3-vrstvového laminátu odolného voči poveternostným vplyvom so zadnou časťou z talianskej tkaniny Lombardia DWR (durable water repellent-odolná vodoodpudivá látka). Výsledkom je dobrá izolácia a ochrana pred nepriazňou počasia. Reflexné detaily na rukávoch poskytujú dodatočnú viditeľnosť a silikónové ukončnie v páse udrží všetko na svojom mieste. Tri zadné vrecká, dve predné vrecká a náprsné vrecko na všetky veci, ktoré potrebujete mať pri sebe. Elastanové vnútorné manžety, zabraňujú vetru a studenému vzduchu, aby sa dostal dnu. Jednoducho 'For this Feeling'. - Vonkajšia bunda: 'Relaxed fit' strih - Vnútorná vesta: Vrchná časť: 'Slim fit' strih - Vysoký golier proti vetru - Podšitý zips, aby sa zabránilo podráždeniu pokožky - Predná strana z 3-vrstvového laminátu, ktorý poskytuje odolnosť voči vetru a vode - Talianska tkanina Lombardia DWR (durable water repellent) na vzadnej strane - Tri zadné vrecká, dve predné vrecká a náprsné vrecko - Elastanové vnútorné manžety ochraňujú pred vetrom a chladom   STRIH: rovný, BENEFIT: vnútorná odnímateľmá vesta, sofistikovaný dizajn, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: zateplené, vetruodolné, vodeodolné, strečové, izolačné, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cykloturistika, turistika, E-bike, behanie, univerzálne, MTB, cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: -8°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: 0°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: náprsné vrecko, 2 predné vrecká, 3 zadné vrecká, reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Lombardia DWR, Polyester, Nylon, Elastan, POHLAVIE: dámske

Produkt HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka HOLOKOLO, je vyrobený vo veľkosti S, farebná verzia je oranžová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku HOLOKOLO, veľkosť je S, farebná verzia je oranžová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová - parametre produktu

Farbaoranžová
Veľkosťoranžová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy, Mušty
ZnačkaHOLOKOLO
VeľkosťS
Farbaoranžová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistická zateplená bunda - 2in1 WINTER LADY - oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?