VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto - popis produktu

Hračka na ťahanie Drevená ťahacia hračka a vkladačka - nákladné auto: Pôvabne spracovaná hračka, ktorá sa dá využiť hneď dvoma spôsobmi? Taká je drevená ťahačka a vkladačka v tvare nákladného auta firmy VIGA. Hodí sa do výbavy každému malému objaviteľovi od dvoch rokov, ktorý sa rád naučí niečo nové. Táto drevené hračka ponúka hneď dve možnosti hry. Jazdu na podlahe vďaka povrázku alebo vkladanie tvarov otvormi, ktoré danému tvaru zodpovedajú. Súčasťou drevenej ťahačky a vkladačky – nákladné auto je šesť tvarov a každý z nich patrí do iného otvoru. Váš malý šikovník si vďaka tomu precvičí jemnú motoriku a bude mať veľkú radosť zo splnenej úlohy.  Kľúčové vlastnosti drevenej ťahačky a vkladačky – nákladné autoDrevená ťahačka a vkladačka – nákladné auto je vhodné pre všetkých šikovníkov od dvoch rokovJe to hračka 2 v 1Buď možno ťahať šnúrku, aby sa nákladné auto prešlo, alebo vkladať rôzne tvary dovnútra pomocou otvorovDrevená ťahačka a vkladačka – nákladné auto obsahuje 6 tvarov a 6 otvorovJe pôvabne spracovaná a vyrobená z kvalitných materiálov

Vzdelávacie puzzle - auto v najmodernejších farbách tejto sezóny. Ťahacie auto je hračka, ktorá vášmu dieťaťu poskytne mnoho rokov zaujímavej a kreatívnej hry. Vzdelávacia skladačka sa osvedčí ako pomôcka pri rozvíjaní motorických schopností a koordinácie ruka-oko batoľaťa. Okrem toho učí rozpoznávať farby a tvary. Hračku možno používať ako nákladné auto na šnúrke - podporujúce fyzickú aktivitu - aj ako triedič kociek.Celá hračka je vyrobená z bukového dreva a natretá nezávadnými farbami v tlmených farbách.Našou prioritou je bezpečnosť detí a najvyššia kvalita hračiek, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).Táto hračka je vhodná pre batoľatá staršie ako 24 mesiacov.Rozmery výrobku: 160 mm x 140 mm x 130 mm

Drevené autíčko na vkladanie kociek obsahuje rôzne tvary. Autíčko obsahuje 6 kociek v rôznych farbách a tvaroch.

Produkt VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do kočíka, patrí značke Viga, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk.

Produkt VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto patrí do skupiny produktov Didaktické hračky, patrí značke Viga, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk.

Produkt VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto označuje EAN kód 6934510516123.

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto - parametre produktu

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto - história ceny a dostupnosti

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto - ďalšie zaujímavé produkty

VIGA - Drevená ťahacia hračka na šnúrke Vkladacie auto - ako nakúpiť najvýhodnejšie?