VIGA -  Polar B Drevená vkladačka Noemova archa 

VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa 

VIGA -  Polar B Drevená vkladačka Noemova archa 

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,45 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  - popis produktu

Viga Polar B Drevená vkladačka Noemova archa Vkladačka od spoločnosti VIGA zo série PolarB - farebný triedič v krásnych pastelových farbách je hračka, ktorú si zamiluje každé dieťa. Sada obsahuje loď, postavy Noema a jeho manželky, ako aj figúrky 5 rôznych párov zvierat. Hračka má otváracie dvere, ktoré umožňujú všetkým cestujúcim nastúpiť na palubu. Loď má tiež rukoväť na prenášanie. Produkt je určený pre deti od 2 rokov. Krásne spracovanie a farby určite zaujmú každé dieťa! sorter - úlohou dieťaťa je priradiť zvieratá k príslušnému otvoru tak, aby prešli na druhú stranusúprava pozostáva z lode, postáv Noema a jeho manželky a tiež 5 rôznych párov zvierat: slon, jež, zebra, medveď a líškaloďka má tiež kolieska a šnúrku, vďaka ktorým môže dieťa hračku pri učení sa chodiť ťahať k sebecelú sériu hračiek POLAR BEAR vytvorila spoločnosť VIGA, aby splnila očakávania rodičov a detí pri zlepšovaní procesu ich vývoja hrouhračka je vyrobená z lakovaného dreva a natretá prírodnými farbami v pastelových odtieňoch, ktoré uspokoja každého používateľa a poskytnú veľa zábavy

Vkladačka PolarB nDrevená vkladačka Noemova archa:Hľadáte pre svoje dieťa hračku, ktorá podporí rozvoj jemnej motoriky? Vkladačka Viga je vynikajúcou voľbou, ak máte doma malého zvedavca. Súčasne napomáha k rozvoju logického myslenia a správnemu psychomotorickému vývoju. Takáto hračka zároveň zabaví aj niečo naučí. Vkladačka pre deti je vhodná od 1,5 roka. Na vyhotovenie ponúkaného variantu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne drevo. S touto hračkou sa dieťa vo svojej izbičke rozhodne nudiť nebude. Vaše dieťatko vám určite nadšene predvedie, ako mu to s vkladačkou ide. Zásadné vlastnosti vkladačky PolarB nDrevená vkladačka Noemova archa Deti si vďaka vkladačke precvičia jemnú motoriku a logické uvažovanie Pre deti od 1,5 roka Vkladačka Viga poskytne vašej ratolesti more zábavy Drevená vkladačka sa pýši kvalitným spracovaním Určená na hru vo vnútorných priestoroch Motív vkladačky: zvieratká V balení dostanete batérie

Drevená archa na vkladanie kociek obsahuje rôzne tvary. Archa obsahuje zvieratká v rôznych farbách a tvaroch.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk.

Produkt VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  patrí do skupiny produktov Hračky do kočíka, patrí značke Viga, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Náučné hračky, patrí pod značku Viga, v ponuke predajcu Darcekovy-raj.sk, Alza.sk, AndreaShop.sk.

Produkt VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  má priradený EAN kód 6971608440519.

VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  - parametre produktu

VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  - história ceny a dostupnosti

VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  - ďalšie zaujímavé produkty

VIGA - Polar B Drevená vkladačka Noemova archa  - ako nakúpiť najvýhodnejšie?